logo

Det nye fashionsite er åbnet i Danmark

logo

Så blev det endelig tid til at et nyt mode website åbnede dørerne i DK. Navnet på butikken får du lige om lidt – men først se på hvad der gør dette site ekstra interessant, hvis man sammenligner med de mange andre sider der eksisterer online.

Hvorfor skulle den her mode hjemmeside skulle være anderledes sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at skulle at kigge på alle sites kan man nøjes med bare at kigge på ModeKup.dk – her samler man nemlig alt, så du blot skal se et sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup har været så snedige at samle alle produkter fra de helt store fashion websites, herunder Zalando, Stylepit, Boozt og mange flere. Det gør at du sparer tid, og kan finde alt som du står og skal bruge samme sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på mange websites.

Køber man så direkte gennem ModeKup?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige mode sider som har styr på den del. Det som ModeKup gør er, at samle alle de her helt utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og derefter bliver sendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man få mere af vide om det her fantastiske mode website?

Sjovt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig også yderst til stede på social media som fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan gør man så det?

Vil du fx annoncere på siden, give ris og ros eller noget andet, så skal du bare gå til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til dem som står bag siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes